Utastájékoztató rendszerek

Kezdőlap / Referenciák / Utastájékoztató rendszerek

_85A7781_MASTER.jpg

Utastájékoztató rendszerek

A CS-PROCESS Mérnöki Kft. évek óta foglalkozik utastájékoztató rendszerek - peron kijelzők, összesítő táblák, havária kijelzők és kiegészítők - tervezésével, gyártásával és telepítésével. Tapasztalt fejlesztői, gyártási és üzemeltetési hátterünknek köszönhetően megbízóink az egyedi kijelző berendezések tervezésétől azok beüzemeléséig számíthatnak szakértő közreműködésünkre. A készülékek hardver és szoftver, illetve hálózati hátterének kialakítása, rendszerintegrációja is munkánk részét képezi.

Kijelző rendszereink segítségével az utazók pontos információhoz juthatnak a járatok érkezéséről, indulásáról, az esetleges késésekről vagy egyéb előre nem látható menetrendi változásokról. A vasútállomásokon, buszpályaudvarokon, hajóállomásokon, repülőtereken általában egyedi igényeknek megfelelő kijelzők telepítése szükséges. A nagyobb méretű induló-érkező összesítő táblákat leggyakrabban a jegypénztárak környezetében, aulákban telepítjük, míg a kisebb összesítő táblákat várótermekben és aluljárókban. A peronokon speciálisan erre a célra tervezett kültéri nagyfényerejű kijelzőket helyezünk el. Berendezéseinket úgy terveztük, hogy nagyobb közlekedés menedzsment hálózatok teljes IT rendszerébe integrálva tudjanak működni.

A cégünk által gyártott modellek könnyen és gyorsan telepíthetőek. A kétrétegű, anyagában csillogásgátló bevonattal ellátott biztonsági üvegnek, valamint a vandálbiztos kivitelnek köszönhetően a készülékek a káros külső hatásoknak ellenállnak. A CS-PROCESS Kft. vállalja a berendezések egyedi igényeknek megfelelő kialakítását, legyen szó akár a készülék RAL színkód szerinti festéséről, vagy speciális, személyre szabott műszaki, IT vagy IoT funkcióinak kialakításáról. Cégünk az általunk gyártott és telepített kijelzők garanciális javítását és szervizelését is végzi.