Cégünkről

Kezdőlap / Cégünkről

Cégünkről

A CS-Process Mérnöki Kft. egy dinamikusan fejlődő Villamos és Irányítástechnikai fővállalkozó, ipari automatizálási megoldásokat fejlesztő, gyártó, szerelő és karbantartó cég.

Alapítói és szakemberei több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek az olajipari, gázipari, villamos energia ellátási rendszerek, víztisztítási és vízellátó rendszerek, valamint a vegyipar területén a nagy kiterjedésű automatizálási és kommunikációs megoldásokban.

Fejlesztés és gyártás

A CS-Process Mérnöki Kft. a villamos és automatizálási, valamint szoftverfejlesztésben úttörő feladatot vállal.

Az új technológiákban, valamint az automatizálás és szoftverfejlesztés terén több kutatás és fejlesztési feladatot kíván megvalósítani. Ezen fejlesztések és megvalósítások legyártását valamint forgalmazását vállalja.

Fejlesztéseink és gyártásaink kiterjednek az erősáramú-, gyengeáramú-, valamint kommunikációs rendszerek legyártására, telepítésére és karbantartására is. Kivitelezéseinket a tervezéstől a teljeskörű megvalósításig vállaljuk.

A feladat elvégzését saját erőforrás biztosításával (fejlesztés, dokumentálás, villamos berendezések gyártása, letelepítése, üzembe helyezése, projektirányítás felügyelet), valamint alvállalkozók bevonásával látjuk el.

Ipari rendszerintegráció

A CS-Process Mérnöki Kft. teljeskörű villamos generálkivitelezéseket vállal, amely az erősáramú villamos betápláló, elosztó rendszertől a villámvédelmen át, a gyengeáramú rendszerekkel együtt, a folyamatirányítási terepi műszerezésen át a komplett PLC és számítógépes folyamatirányítási, kommunikációs és felsőszintű szoftveres valamint megjelenítő rendszerekig kiterjed.

CS-Process Mérnöki Kft. elhivatott a földrajzilag nagy kiterjedésű ipari automatizálási rendszerek fejlesztésében és annak a megoldásainak legyártásában. A cég elhivatott a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazni és azokat továbbfejleszteni.

Szervíz és karbantartás

CS-Process Mérnöki Kft. az általa tervezett, gyártott és letelepített rendszerekre és megoldásokra a garanciális idő lejárta után is teljes körű felügyeletet és szervízt is kínál.

A cégünk által készített rendszerek teljes körűen felügyelhetőek távolról, így egy esetleges probléma esetén a beavatkozás távolról is megoldható.

Célok és fejlődési lehetőségek

Céljaink között szerepel olyan kutatás-fejlesztési program kidolgozása, amely új technológia kifejlesztését eredményezi a szenzorok világában, a nagyszámú mérési adatok kezelésében és központi feldolgozásában.