Cégünkről

Kezdőlap / Cégünkről

Cégünkről

A CS-PROCESS Mérnöki Kft. kizárólagos magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 10 éve van jelen a magyar és nemzetközi piacon. Cégünk alapítói és szakemberei több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek az olajipari, gázipari, villamos energia ellátási rendszerek, víztisztítási és vízellátó rendszerek, valamint a vegyipar területén a nagy kiterjedésű automatizálási és kommunikációs megoldásokban. Vezetőink és kollégáink sokéves tapasztalattal rendelkeznek az,IT,  IoT és az Ipar 4.0 számos területén. Szakmai és személyes referenciáink sora biztosíték a gyors, megbízható és minőségi munkavégzésre.

Fejlesztés és gyártás

Cégünk. a villamos és automatizálási, valamint szoftverfejlesztésben úttörő feladatot vállal. Az új technológiákban, valamint az automatizálás és szoftverfejlesztés terén több K+F feladatot tervezünk megvalósítani. Ezen fejlesztések és  megvalósítások legyártását valamint forgalmazását vállaljuk.

Fejlesztéseink és gyártásaink kiterjednek az erősáramú-, gyengeáramú-, valamint kommunikációs rendszerek legyártására, telepítésére és karbantartására is. Kivitelezéseinket a tervezéstől a teljeskörű megvalósításig vállaljuk.

A feladat elvégzését saját erőforrás biztosításával (fejlesztés, dokumentálás, villamos berendezések gyártása, letelepítése, üzembe helyezése, projektirányítás felügyelet), valamint alvállalkozók bevonásával látjuk el.

Saját berendezésgyártó csapatunk egyedi szekrényeket is készít erősáramú-, gyengeáramú-, valamint kommunikációs rendszerek számára. Igény esetén a szekrények telepítését és karbantartását is végezzük.

IT ÉS IOT RENDSZEREK

Többéves tapasztalattal rendelkezünk szerverkörnyezetek, helyi célú LAN hálózatok, optikai és távoli adatátviteli hálózatok tervezésében és kivitelezésében. Az általunk kiépített IT rendszerek karbantartását is végezzük.

Bármely iparágban alkalmazható IoT és Ipar 4.0 hálózati megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, melyek alkalmasak már meglévő folyamatok optimalizálására vagy új tevékenységek megtervezésére. Egyedi ügyféligényekre saját szoftveres csapatunk nyújt megoldást.

IoT rendszerek kiépítését is vállaljuk akár az ügyfeleinknél üzemeltetve, vagy saját szervereinken keresztül.

Ipari rendszerintegráció

Teljes körű villamos generál kivitelezéseket vállalunk. Legyen szó akár erősáramú villamos betápláló és energiaelosztó rendszerekről, villámvédelemről, gyengeáramú kiépítésekről, terepi műszerezésről, komplett PLC és számítógépes ipari vezérlésről, kommunikációs és felsőszintű szoftveres, vagy megjelenítő megoldásokról, ügyfeleink számíthatnak szakértő közreműködésünkre.

Elhivatottak vagyunk a földrajzilag nagy kiterjedésű ipari automatizálási rendszerek fejlesztésében és azok megoldásainak legyártásában. A legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazzuk és fejlesztjük tovább.

Szerviz és karbantartás

Az általunk tervezett, gyártott és letelepített rendszerekre és megoldásokra a garanciális idő lejárta után is átfogó felügyeletet és szervizt is biztosítunk. A cégünk által készített rendszerek távolról felügyelhetők, így egy esetleges probléma esetén a beavatkozás távolról is megoldható.

Célok és fejlődési lehetőségek

Céljaink között szerepel olyan kutatás-fejlesztési program kidolgozása, amely új technológia kifejlesztését eredményezi a szenzorok világában, a nagyszámú mérési adatok kezelésében és központi feldolgozásában.

ISO minősítés

Cégünk 2015 óta ISO 9001 és ISO 14001 integrál minőség- és környezetirányítási rendszer keretein belül működik, mely folyamatosan biztosítja a kiváló minőségű szolgáltatásokat.