Elektromos autótöltők

Kezdőlap / Referenciák / Elektromos autótöltők

                           Töltés közben

Elektromos autótöltők

Cégünk több éve foglalkozik AC elektromos gyors autótöltők tervezésével, gyártásával és telepítésével. Tapasztalt fejlesztői, gyártási és karbantartási hátterünknek köszönhetően megbízóink az e-töltők egyedi tervezésétől a szervizeléséig számíthatnak szakértő közreműködésünkre.

Az AC 2x22 kW-os autótöltő cégünk saját tervezésű modellje, melyből az elmúlt években több száz darabot gyártottunk és telepítettünk ügyfeleinknek. Elektromos autótöltőnk gyorsan és könnyen üzembe helyezhető és egyidejűleg két gépjármű gyors töltését teszi lehetővé. A készülék több hálózaton keresztül is tud kommunikálni a központtal. A helyszíni azonosítást mágneskártya (RFID) vagy NFC teszi lehetővé, a valós fogyasztásmérést MID hiteles fogyasztásmérő garantálja.

A rozsdamentes acél szekrényszerkezetnek és az antigraffiti festésnek köszönhetően az autótöltő a káros külső környezeti hatásoknak ellenáll. Az AC gyorstöltőhöz dizájnban illeszkedő, azzal egybeépíthető, az E.ON, DÉMÁSZ és ELMŰ által engedélyezett villamos fogyasztásmérő szekrényt is rendelhetnek ügyfeleink.

Töltőinkkel az ország számos pontján, Budapesten és vidéken, a Balaton partján, forgalmas autópályák mellett, bevásárlóközpontokban, valamint egészségügyi intézmények területén találkozhatnak. Cégünk az általunk gyártott és telepített AC gyorstöltők garanciális javítását és szervizelését is végzi.